Pentulaatikko

keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2011

Neljäs viikko



Hei hulinaa! Pikkuväki on harjoitellut kävelyä huojuvin jaloin ahkerasti jo edellisellä viikolla ja nyt tassut alkaa totella jo paremmin. Haukkumista harjoitellaan unissaan ja tapporavistuksia kaverin nahkaan. Pennut ottaa aktiivisesti kontaktia ja myös hännän tervehdysvispaaminen opitaan... Ele, joka on aina yhtä liikuttavaa nähdä ensikertaa =)



Lelut kiinnostaa kovasti ja on ahkerassa käytössä. Jauhelihaa ja velliä syödään lautaselta sottaisin tuloksin, vesikupista maistellaan vetta ja uitetaan siellä vähän tassujakin. Pentulaatikosta on luovuttu ja tilalle hankittu oikea peti. Sisäsiisteyden alkeita harjoitellaan myös ja osumatarkkuus sanomalehdelle alkaa olla kohtuullinen.

Keskinäisen nujakoinnin ohella tutustutaan mummukoiraan, Ruuti-tätiin ja uusiin ihmisvieraisiin. Jossain välissä leikataan taas kynnetkin, joten touhua ja tohinaa riittää.

Lipaston alle on kiva ryömiä päikkäreille, vaikka ihan oma petikin on olemassa. Yötkin nukutaan jo hipihiljaa aamuun asti, joten univelkaa ei näiden otusten kanssa ole juurikaan päässyt kertymään.