Pentulaatikko

maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Hiljaisista & leppoisista pötköistä on jäljellä enää vain muistot. Tilalle on tullut neljä rähisevää riiviötä eli normaalia terrierilasta. No, harvinaisen pitkään ihanaa hiljaisuutta & seesteisiä hetkiä näiden kanssa riittikin..... *huoks*

Kun kiukku ja riekkuminen menee ihan överiksi, otetaan avuksi hoitotädit. Äiti-Ruutilla alkaa nimittäin olla huumorintaju pötköjen kanssa loppu, mutta Lelu & Mummukoira pitää huolen koirantaimien koulimisesta ja viihdyttämisestä.

Pötköt rakastaa Lelua ihan erityisesti ja välillä sekin meinaa olla nelikon kanssa pulassa, vaikka sukkela & ketterä otus onkin.


Mummunkin kanssa yritetään riehua, mutta hammastelut jää yrityksen tasolle. Mummu sanoo itsevarmana penskoille, että onhan näitä riehuloita nähty ja putsaa niiltä pyllyt, mikä pikkuväkeä harmittaa. Mummuun ei ihan uskalla hampaita kokeilla, joten parempi vaan terottaa naskaleita kaverin kinttuun.

Ja sitten voikin taas jatkaa armotonta menoa Lelun kanssa.


Jos penskat meinaa mennä ylikierroksille, Mummu saa ne rauhottumaan. Nasun ei tarvi niitä edes komentaa... riittää, että se saapuu paikalle ja pikkuväki menee ihan veltoksi.

Nasu taitaa tuumata, että nämä riehulat oli sitten tässä. Ja oliko tässä muka joku ongelma?
Tuskin... mummuauktoriteetti kehiin, niin loppuu se turha kikkailu.