Pentulaatikko

maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Ja taas on blogin päivityksiin livahtanut puolentoista viikon tauko =/
Ylimääräistä vapaa-aikaa (esim. läppärin räpeltämiseen) ei liikaa jää... siitä pitää huolen pötköt ja pentulaatikolla vierailijat, joita ärripurrilassa on käynyt sankoin joukoin. Vierailijathan on varsin tervetulleita ja tärkeitä jo pentujen sosiaalistamisenkin vuoksi... Vaikkei näiden pötköjen sosiaalisuudessa mitään ongelmaa ole. Kaikki ihmiset on ihania, eikä niitä tarvitse yhtään ujostella.


Jossain välissä pötköt ehti täyttää viisi viikkoa ja nyt on jo kuudeskin täynnä. Pötköjen valtakunnassa on edelleen kaikki hyvin. Suu on täynnä naskalihampaita, joilla nikerretään kaikkea mahdollista. Vauhtia & toimintaa on tullut tuhat prosenttia lisää... tällaiset seesteiset pötköttelyhetket alkaa olla harvinaista herkkua....


Viisiviikkoinen Muru (Mörrimöykky) oli hetken aikaa "vapailla markkinoilla", kun siitä tehty varaus peruuntui. Parissa päivässä Murulle löytyi kuitenkin uudet, omat ihmiset ja samalla Muru nimettiin Pikeksi.

Edistyksellisenä neitokaisena Mörkö yrittää jo nostaa korvansa pystyyn. Kavereilla vielä lerpattaa.


Joka päivä on jotain uutta jännää ja reviiri laajenee. Huushollista on tutkittu joka nurkka ja kolmella aikuisella koiralla on täysi työ näiden neljän villikon kaitsemisessa. Kuvassa tytöt on löytäneet aarteen, jonka jakamisesta ei päästä yhteisymmärrykseen.