Pentulaatikko

sunnuntaina, toukokuuta 06, 2012

Vapputohinoita

Vappuna ja sitä edeltävänä viikonloppuna Ärripurrilassa oli täysi tohina päällä.
Pikkuväki sai teroittaa naskaleitaan lukuisten mukavien vierailijoiden varpaisiin. Visiitillä kävi pentujen tulevia perheenjäseniä, työkavereita, sukulaiskoirien omistajia ja muita ystäviä. Kiitos kaikille ihanille ihmisille, niin lapsille kuin aikuisille, jotka olette käyneet riiviöiden kanssa seurustelemassa :)
Vappuna Terrillekin löytyi oma, kiva perhe. Muut sisarukset onkin olleet varattuja etukäteen, mutta Terrin kanssa on odoteltu löytyväksi sopivaa, harrastamisesta kiinnostunutta perhettä. Kaikille pikkukoirille on siis löytynyt tulevat kodit ja juuri "omanlaisensa" ihmiset.

Ulkoilmaelämää on harrastettu ahkerasti ja pihallakin nelikon vauhti & vaaralliset tilanteet kasvaa uusiin mittasuhteisiin joka ulkoilulla. Karvalapset on kovin pelottomia, uteliaita ja tarmokkaita - kuten normiterrieripennun tulee ollakkin. Myös Nasu, Ruuti & Lelu saa osallistua aktiivisesti pikkuriiviöiden kasvatukseen. Äitikoira Rymy pitää pikkuisia edelleen pumpulissa, joten päivittäinen piipahdus isomummun käytöskoulussa pitää naperot kiinni arkirealismissa :)

Tässä lisää kuvia pentujen tutkimusretkiltä pihalle:

 välillä vähän painitaan

 sitten tepastellaan määrätietoisesti kohti uusia kohteita

 ihan kaikkea pitää maistella

 bongata hyviä risuja

 puolitoistakiloinen pihavahti on omasta mielestään
varsin vakuuttava tapaus

 sitten haastetaan kaveria nujakoimaan

 toisinaan ehtii olla hetken ihan vaan söpö
(kuvassa Veeti)

ja sitten taas koikkaloikkaa
kohti uusia seikkailuja